Saskia Henriksson

Saskia Henriksson

Mit navn er Saskia, og det er mig, der har begyndt denne webshop.

Jeg har arbejdet som lærer de sidste 12 år, og gør det stadig. Jeg er også ved at læse filosofi og engelsk på universitet. Så har jeg tre dejlige børn, en skøn mand, hus og have.

Min interesse er håndarbejde. Men jeg er den type, der laver lidt af det hele. Så får jeg et flip med at strikke hele tiden, så kan det blive tid til hækletøjet og senere filtning, bare jeg har noget i hænderne.

En anden interesse jeg har er gaver. Jeg nyder at gå rundt, når jeg er væk hjemmefra, og finde små skøre ting som man ikke lige falder over i det lokale indkøbscenter. Det er ikke altid jeg ved, hvem den sjove lille genstand skal være til, men så har jeg en kasse, min ’gavekasse’, hvor jeg samler alle disse ting, og så har jeg altid noget at give til enhver lejlighed.

Det er denne interesse, der gav anledning til denne webshop. Jeg ville gerne dele min glæde for håndværk og gaver med så mange som mulig, og skabe et forum, hvor det er muligt at skaffe sig noget unikt til enhver lejlighed som kunne kalde på en glædelig lille overraskelse.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.