Om os

Om Unikagaver

Det er noget helt særligt at give et andet menneske en gave – lige meget hvad lejligheden er. Nogle gange er det også rigtig vigtigt at give sig selv en særlig gave.

Gaver er meget mere end bare en ting, der skifter bolig. Det er omtanke. Når du gør noget særligt, så tænker du helt uselvisk på, hvem modtageren er, og hvad de ville blive glad for. Det er en historie, ikke kun om hvor gaven kommer fra og hvem der har lavet den, men også hvorfor lige netop du har valgt at give lige netop denne gave til netop denne person. Det er nærvær – et intimt møde mellem mennesker.

Med Unika Gaver får du hjælp til at understrege det særlige ved at give en gave. De håndværk og produkter du finder på denne webshop finder du ikke på hylderne i almindelige danske forretninger. Det er unikke håndværk, fremstillet af mennesker, der ikke kan lade være med at skabe og kreere i det materiale, de holder af at arbejde med. Når et produkt er lavet i hænderne, så kræver det 100% nærvær, dette er ganske særligt for Unika Gavers  produkter – der er ikke noget, der er masseproduceret. Unika Gaver har en profil af de mennesker, der har skabt produktet, således at gavegiveren kan fortælle, hvor produktet kommer fra og hvem der har lavet det.

Alle gaverne er unika, og der er derfor også et begrænset antal produkter. Men det er Unika Gavers mission hele tiden at vise spændende nye varer og ideer til, hvad gaver også kan være.

En del af oplevelsen ved at modtage en gave er at pakke den ud. Derfor sørger Unika Gaver også for at varerne bliver pakket ind, også selvom at det bare er til dig selv.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.